Nieuws

Koeman: ‘Transfer Pellè komt steeds dichterbij’

on

De overgang van Graziano Pellè van Feyenoord naar Southampton is nabij. “Wij komen steeds dichterbij een akkoord. Waarschijnlijk komt de transfer dit weekend rond”, aldus Ronald Koeman op de eerste persconferentie bij z’n nieuwe club.

Naar verluidt zal Feyenoord een bedrag ontvangen tussen de acht en tien miljoen euro voor de 29-jarige Italiaan, die in Rotterdam nog een contract heeft tot de zomer van 2017. Koeman heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij Pellè graag zou meenemen naar zijn nieuwe werkgever. Na Dusan Tadic van FC Twente wordt Pellè de tweeede aankoop van Koeman, die de afgelopen jaren in de eredivisie speelde.

Deze zomer verkocht Southampton al drie belangrijke spelers: Lambert, Shaw en Lallana. Het is de verwachting dat Pellè niet de laatste aankoop zal zijn van Koeman, die overigens volgende week een oefenwedstrijd met Southampton zal spelen in Nederland. Dinsdag gaat de club van Ronald en Erwin Koeman op bezoek bij Hoensbroek. Twee dagen later spelen ‘The Saints’ bij Hasselt in België.

Bron: Rijnmond.nl

20140711-173627-63387876.jpg

You must be logged in to post a comment Login