Nieuws

Koeman: ‘Te Vrede had meer honger naar de goal dan Armenteros’

on

Feyenoord moest het in de bekerwedstrijd tegen HSV Hoek zien te redden zonder Graziano Pellè en Ronald Koeman besloot om Samuel Armenteros een kans te geven in de punt van de aanval. De Zweed liet echter niet bijzonder veel zien en een halfuur voor tijd kwam Mitchell Te Vrede binnen de lijnen. Hij viel sterk in: Te Vrede wist te scoren en zorgde ook daarna nog voor veel gevaar.

Koeman was erg tevreden over de invalbeurt van de jonge spits: “Wij waren voorin niet goed”, zei de coach tegen FOX Sports. “Dat ging pas beter Toen Te Vrede erin kwam. Ik wil nu geen conclusies trekken na slechts een doelpunt, maar ik vind wel dat spitsen honger naar de goal moeten hebben. Dat had Te Vrede meer dan Armenteros.”

Feyenoord speelt zondag tegen SC Cambuur en wellicht krijgt Te Vrede dan wel een basisplaats. “Ik hoop het, maar ik reken nergens op”, zei de spits op de website van Feyenoord. “Ik blijf keihard werken, zoals ik dat het hele seizoen al doe. Voor mij was het lekker om vanavond speelminuten te krijgen en van waarde te zijn voor het team. Als de trainer mij nodig heeft, is het aan mij om te laten zien dat ik er sta.”

Bron; voetbalzone.nl

20131031-003508.jpg

You must be logged in to post a comment Login