Nieuws

Koeman spreekt komst Hahn tegen: ‘Daar is totaal geen sprake van’

on

“Ik zou het wel weten als ik bij Feyenoord zou werken”, zei Harry van den Ham eind vorige maand. De trainer van FC Dordrecht adviseerde Feyenoord om Warner Hahn komende zomer naar Rotterdam-Zuid te halen, nadat de keeper uitblonk tijdens de 3-0 nederlaag in De Kuip. Het advies leek te worden opgevolgd door Feyenoord, want volgens RTV Rijnmond maakt Hahn ‘zo goed als zeker’ de overstap. Ronald Koeman spreekt de transfer echter in duidelijke bewoording tegen.

Zowel technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord als Marco Boogers van Dordrecht wilde niet reageren, maar Koeman sprak na de 2-2 remise bij Go Ahead Eagles wel over de transfer. “Daar is totaal geen sprake van”, zei de trainer bij FOX Sports over een vermeend akkoord met de 21-jarige sluitpost. “Duidelijker kan ik niet zijn.” Hahn vertelde aan RTV Rijnmond dat hij niets heeft gehoord. “Natuurlijk zou Feyenoord een mooie club zijn, maar ik moet me gewoon lekker focussen op Dordrecht.”

Dit seizoen ontpopte de geboren Rotterdammer zich tot eerste keeper van Jong Oranje. Hij speelde eerder in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en Ajax, dat hem vorig seizoen naar Dordrecht liet vertrekken. Daar loopt zijn contract na dit jaar af, waardoor hij transfervrij een nieuwe club kan opzoeken. Naar verwachting wordt dat geen probleem. Boogers bevestigt dat de belangstelling voor de jeugdinternational groot is en afkomstig is uit het binnen- en buitenland.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login