Nieuws

Koeman: “Pelle was verantwoordelijk voor Avdic”

on

Graziano Pellè kan zich de derde tegentreffer van Feyenoord tegen PEC Zwolle (3-2 nederlaag) aanrekenen. Dat liet trainer Ronald Koeman na afloop van het duel weten. “Pellè was verantwoordelijk voor Denni Avdic.”

“Iedereen is daar eigenlijk al de fout mee ingegaan”, stelde de oefenmeester tegenover Eredivisie Live. “Dit keer verzaakte Pellè. Aan de andere kant hadden we dankzij hem hier kunnen winnen. Hij legt allemaal ballen neer, die anderen helaas niet afmaken.”

Feyenoord kwam zondag al snel op achterstand in Zwolle, maar vocht zich terug in de wedstrijd via twee goals van de Italiaan. “De 2-1 viel wel vrij laat. Maar daarna kwamen we beter in de wedstrijd en werd het ook 2-2. Iedereen heeft wel gezien wat er daarna gebeurd is”, aldus de zichtbaar geïrriteerde Koeman.

Tonny Vilhena kreeg in het begin van de tweede helft dé kans om de bezoekers uit Rotterdam op voorsprong te zetten, maar hij faalde in de afwerking. “Als Tonny direct na rust alleen voor de keeper komt, moet je scoren. Dan win je zo’n wedstrijd.”

Dat gebeurde niet. Avdic maakte een kwartier voor tijd zelfs, geheel vrijstaand, de 3-2 na een hoekschop. “Het is een groot probleem. Juist standaardsituaties bepalen vaak het verloop van een wedstrijd. Voor ons in negatief opzicht, want voor de rest geven we niet zoveel weg.”

Bron: voetbalprimeur.n

You must be logged in to post a comment Login