Nieuws

Koeman neemt zondag afscheid in De Kuip

on

Ronald Koeman zit aanstaande zondag voor de laatste keer als hoofdtrainer op de bank bij een thuiswedstrijd van Feyenoord. De club zal na afloop van de wedstrijd tegen sc Cambuur stil staan bij de drie jaar dat hij trainer is geweest in De Kuip. Dit gebeurt direct na afloop van het laatste fluitsignaal. Feyenoord vraagt daarom alle supporters om ook na de wedstrijd op hun plek te blijven, om Koeman het afscheid te geven dat hij verdient.

Koeman heeft in de afgelopen drie seizoenen tot dusver precies honderd competitiewedstrijden aan het roer gestaan bij Feyenoord, waarin 202 punten werden behaald. 61 duels werden gewonnen, 19 wedstrijden werden gelijkgespeeld en 20 keer werd verloren. Feyenoord maakte 204 doelpunten in de 100 competitiewedstrijden onder Koeman en kreeg 113 goals tegen. Onder Koeman eindigde Feyenoord in het seizoen 2011-2012 op de tweede plaats en in seizoen ’12-’13 op de derde plaats. De ploeg hoopt komende zondag tegen Cambuur met een overwinning de tweede plaats veilig te stellen.

Het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine, dat aanstaande zondag gratis verkrijgbaar is in De Kuip, staat voor een groot deel in het teken van het afscheid van Ronald Koeman. Zo komt de hoofdtrainer zelf uitgebreid aan het woord in de rubriek ‘Doorhalen’ en blikt zijn zoon Tim terug op de drie jaar dat zijn vader hoofdtrainer was van Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

20140425-174145.jpg

You must be logged in to post a comment Login