Nieuws

Koeman: ‘Mounir benaderde mij’

on

Trainer Ronald Koeman heeft vrijdag verbaasd gereageerd op het bericht van het AD dat Feyenoord Mounir El Hamdaoui benaderd zou hebben voor een overstap naar Rotterdam.

El Hamdaoui, voormalig speler van Ajax en AZ, speelt nu in Italië bij Fiorentina.
“Vier weken geleden, toen wij met de selectie in Ermelo waren, kreeg ik een bericht van Mounir waarin hij aangaf dat, als hij verhuurd mag worden, Feyenoord voor hem een optie is”, aldus de trainer van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond.

“Toen heb ik gezegd dat Feyenoord altijd geïnteresseerd is. Sindsdien is er geen contact meer geweest. Meer wil ik er niet over zeggen.”

Koeman heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg er zondag tegen FC Twente weer staat na het verlies van afgelopen weekend tegen PEC Zwolle.

“Wij hebben vaak goed gereageerd op dit soort teleurstellingen. In de wedstrijd tegen Zwolle zag je dat er weinig onderlinge acceptatie was. Als die er niet is, valt er veel weg.”

“FC Twente heeft deze zomer goede spelers verloren. Het is een ander elftal, maar wel met jong talent. De ploeg scoort moeilijk en creëert moeizaam kansen. Aan de andere kant krijgen ze ook weinig doelpunten tegen”, stelt de trainer.

Bron: Nusport.nl

You must be logged in to post a comment Login