Nieuws

Koeman: “Mijn ploeg presteert niet normaal”

on

Ronald Koeman is tevreden over hoe 2012 is verlopen. De trainer van Feyenoord is blij met het feit dat zijn ploeg afgelopen seizoen tweede is geëindigd. Volgens de oefenmeester presteert zijn ploeg niet ‘normaal’.

“We zijn tweede geworden en staan nu met een elftal dat op cruciale posities is gewijzigd weer in de top, op drie punten van de koplopers. Je kunt dat normaal vinden, maar dat is het niet. We slagen er met z’n allen toch weer in een goede ploeg neer te zetten, met spelers die zich ontwikkelen. Ik vind het mooi dat proces mede vorm te geven”, liet Koeman trots weten tegenover Voetbal International.

Toch denkt de trainer dat zijn ploeg nog geen kampioen kan worden. “Daarvoor zijn er andere clubs die hebben geïnvesteerd, maar wij doen wel mee. En als je wedstrijden wint zoals tegen ADO Den Haag (3-2, red.) en tegen FC Groningen (2-1, red.), op karakter, dan kún je ook meedoen tot het eind van het seizoen. We hebben wellicht een zwaar programma voor de boeg, maar ook een uitdagend programma. Dan weten we echt waar we staan. Doordat we nu al zo veel punten hebben, kunnen we er toch vrij ontspannen naar toe leven.”

Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login