Nieuws

Koeman: “Lamprou was niet alert”

on

Feyenoord verloor zondag kansloos met 3-0 bij FC Twente. Doelman Kostas Lamprou is al een tijd de vervanger van de geblesseerde Erwin Mulder, en maakte tot voor kort geen grote fouten. De Griek ging echter zondag wel in de fout bij twee doelpunten.

Bij de 3-0 liet Lamprou een vrije trap van Dusan Tadic door zijn handen glippen. Volgens trainer Ronald Koeman was dit echter niet zijn enige fout, want ook bij de 2-0 van Luc Castaignos zag Lamprou er niet goed uit. ”Natuurlijk was het niet alleen zijn fout, want het was een samenspel met het centrale duo, maar hij kwam er slecht uit. Als een keeper alert is, moet hij er beter bij zitten. Maar dat was hij niet, zoals wel meer spelers bij ons”, zegt Koeman in De Telegraaf.

”Het gaat in topwedstrijden om de beslissende momenten. Voor de goal waren we niet scherp genoeg en we stonden te slapen bij twee van de drie goals. Dit soort wedstrijden wordt beslist op dat soort momenten. Het blijkt dat we momenteel tekort komen. Niet vorige week tegen Ajax, maar eerder wel tegen PSV en nu ook tegen FC Twente”, aldus Koeman.

Bron: voetbalcentraal.nl

You must be logged in to post a comment Login