Nieuws

Koeman krijgt bijval Bosz inzake De Vrij

on

Ronald Koeman werd zondag na de winst op Vitesse wederom bestookt met vragen over zijn aanvoerderswissel. Zo kreeg de nieuwe Feyenoord-captain Graziano Pellè credits voor zijn inzet.

“Dan heeft die aanvoerdersband toch geholpen. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid. Het team had een leider nodig en dat is voor een coach ook goed”, concludeerde Koeman op de persconferentie.

Ook de privé-training van Stefan de Vrij kwam uiteraard aan de orde. Opvallend genoeg kreeg Koeman bijval van zijn collega Peter Bosz, die nu coach is van Vitesse, maar jarenlang bij Feyenoord speelde en werkte.

“Ik vind het onzin dat die vragen worden gesteld. Het is levensgevaarlijk voor spelers om buiten de club om te trainen. Dan zeggen mensen dat ze een goede instelling hebben, maar die jochies hebben geen idee.”

Bosz maakte zich zichtbaar boos om de consternatie die er is ontstaan. “Die spelers weten nergens van, het is echt idioterie. Wij zijn de trainers en hebben daarvoor gestudeerd.”

Koeman kon het wel waarderen dat Bosz de kastanjes voor hem uit het vuur haalde. “Nu jij het hebt gezegd, is het hopelijk over Peter. Nu ben ik er ook vanaf”, zei hij grijnzend.

Bron: nusport.nl

20131006-181130.jpg

You must be logged in to post a comment Login