Nieuws

Koeman lovend over Legioen, ‘ajax heeft successupporters’

on

Ronald Koeman zei vrijdag in het NTR-programma College Tour dat hij graag nog eens werkzaam is bij Feyenoord. Hij wil niets liever dan de Rotterdammers kampioen maken. Ook over de aanhang van Feyenoord is hij lovend.

In de jaren dat Feyenoord het zwaar had, bleven de fans namelijk komen. “Ik vraag me wel eens af wat er bij Ajax zou gebeuren als ze een aantal jaar zouden meemaken zoals Feyenoord dat voor de kiezen heeft gehad”, vertelde Koeman. “In mijn vriendenkring zitten over het algemeen allemaal Ajax-mensen. Ik maak dus ook mee hoe zij op de club afgeven als het slechter gaat.”

“Als ze winnen komen ze met een grote smile binnen. Ik zeg dan voor de gein: ‘Jullie zijn successupporters’. ‘We hebben ook alleen maar succes’ antwoorden ze dan”, vervolgt Koeman. “Zit de Arena nog wel vol als Ajax hetzelfde meemaakt wat Feyenoord de afgelopen jaren voor de kiezen kreeg? Staat dan iedereen zo daadwerkelijk achter de club zoals het bij Feyenoord gebeurt?. Ik ben daar niet zeker van. Ik zeg eerder nee dan ja.”

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login