Nieuws

‘Koeman kan ook naar Bundesliga en Premier League’

on

Griekenland hoopt Ronald Koeman te strikken als nieuwe bondscoach. De huidige trainer van Feyenoord, die begin februari bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken, is in beeld als vervanger van Fernando Santos.

Santos plaatste zich met Griekenland voor het WK komende zomer in Brazilië, maar maakt daarna mogelijk plaats voor Koeman. Takis Fyssas, de technisch directeur van de Griekse voetbalbond (HFF), reist naar verluidt nog deze week af naar Nederland voor een ontmoeting met de Feyenoord-trainer. Maar Koeman heeft meer mogelijkheden. Ook een middenmoter uit de Bundesliga en de Premier League hebben geïnformeerd.

Afgelopen vrijdag liet Koeman al weten dat zijn toekomst sowieso in het buitenland ligt. ‘Er zijn ontwikkelingen. De markt komt in beweging, maar ik ga er verder niets over zeggen’, aldus Koeman. Welke club naar zijn hand dingt liet de oefenmeester niet los, maar het gaat sowieso om het buitenland. ‘Het is zeker dat ik buiten Nederland ga werken.’

De trainer Koeman kende in het verleden al twee buitenlandse avonturen. Hij werkte in het seizoen 2005/06 voor Benfica en in het seizoen 2007/08 was hij actief voor Valencia, dat hem tussentijds ontsloeg. In Nederland was Koeman werkzaam voor Ajax, PSV, Vitesse en AZ.

Bron: Vi.nl

20140310-212038.jpg

You must be logged in to post a comment Login