Nieuws

Koeman: “Intern is er veel waardering voor Immers”

on

De toegevoegde waarde van Lex Immers wordt vaak onderschat, zo vindt Feyenoord-trainer Ronald Koeman. De aanvallende middenvelder is met zijn onverzettelijkheid, kracht en loopvermogen ontzettend belangrijk en daardoor onomstreden in de basisopstelling van de Rotterdammers.

“Lex krijgt niet altijd de waardering die hij verdient”, zo stelt Koeman in Voetbal International. “Hij sneeuwt weleens onder bij de blikvangers, jongens die opvallen. Maar intern is er veel waardering voor Lex. Hij werkt keihard, is altijd bezig en stelt zichzelf helemaal in dienst van het team. Zulke spelers heeft elk elftal nodig en soms verdienen ze ook een keer de credits.”

Dat Immers al enkele maanden niet heeft gescoord, baart Koeman geen zorgen. “Want die doelpunten komen ook wel weer. Het gaat erom dat Lex door zijn manier van spelen altijd wel in scoringspositie komt, al is dat, mede door het goede spel van onze buitenspelers, de laatste tijd iets minder en vult hij zijn rol anders in. Iedereen bij Feyenoord is blij met wat Lex laat zien.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login