Nieuws

Koeman: ‘Immers kan pijn verbijten’

on

Ronald Koeman houdt er serieus rekening mee dat hij dit seizoen nog een beroep kan doen op Lex Immers. De middenvelder viel afgelopen weekend uit tijdens het verloren uitduel met sc Heerenveen en in eerste instantie werd gevreesd voor een langdurige absentie van Immers. Op maandag bleek de schade echter mee te vallen en wees onderzoek uit dat Immers slechts zijn enkelbanden verrekt had.

De wedstrijd tegen VVV-Venlo, die vrijdag wordt gespeeld in De Kuip, is de enige waarvan Koeman vooralsnog zeker weet dat Immers niet van de partij zal zijn. “Maar wellicht kan hij toch nog in actie komen dit seizoen,”vertelt de oefenmeester van de Rotterdammers aan Voetbal International. “Want met Lex weet je het nooit. Hij is wel een speler die pijn kan verbijten.”

Dat Immers vrijdag niet inzetbaar is komt Koeman wel slecht uit, zeker ook omdat ook de geschorste Jordy Clasie dan ontbreekt op het middenveld van Feyenoord. Clasie zal worden vervangen door Ruud Vormer, maar op de plek van Immers moet Koeman een beroep doen op John Goossens of Harmeet Singh, die beiden nog niet veel speelden dit seizoen. “Meer smaken heb ik niet.”

Bron: Voetbalzone.nl

You must be logged in to post a comment Login