Nieuws

Koeman hoopt op goede reeks

on

Ronald Koeman wil met Feyenoord beginnen aan een goede reeks. Volgens de keuzeheer begint die zaterdagavond met de thuiswedstrijd tegen Nec.

Eerder deze week stonden beide ploegen tegenover elkaar in de strijd om de KNVB-beker. In de verlenging sloeg Feyenoord in De Goffert toe. Lex Immers besliste in de allerlaatste minuut het duel (2-3). Na zaterdag staan voor Feyenoord de uitwedstrijden tegen Fc Groningen en Vvv-Venlo op het programma.

Omdat Koeman graag opnieuw zeventig punten wil behalen in de competitie, hoopt Feyenoord in de aankomende wedstrijdenreeks goede zaken te doen.

“Vorig seizoen kenden wij een moeilijke periode, met onder meer de bekernederlaag tegen Go Ahead Eagles, de thuisnederlaag tegen Nec en het forse verlies bij Fc Groningen. Pas daarna is het gaan lopen”, zegt Koeman, die graag de top van de Eredivisie wil bijbenen, in AD Sportwereld. “Fc Twente, Ajax en Psv zijn de drie favorieten. Achter dat trio komt een rijtje clubs waar ook Feyenoord toe behoort. Het lijkt er wel op dat er geen grote verschillen zijn.”

“Fc Twente is nog niet getest, maar dat zal de komende weken wel gebeuren. Psv had ook forse problemen in het bekertoernooi tegen een amateurclub. Mijn beeld van Ajax is positief, vooral de manier waarop ze voetballen”, besluit Koeman, die hoopt op slippertjes van het trio.

Bron: Elfvoetbal.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply