Nieuws

Koeman hoopt dat PSV en Ajax gelijk spelen

on

Ronald Koeman hoopt dat de topper zondag tussen PSV en Ajax onbeslist blijft. De trainer van Feyenoord zet in op een spannend competitieslot, waarin vier clubs nog strijden om de titel.

De trainer van Feyenoord hoopt op een gelijkspel komende zondag. “Omdat je dan een ongelofelijk spannend competitieslot krijgt”, opent hij in Voetbal International. Toch richt de trainer zich eerst op de wedstrijd van Feyenoord tegen RKC Waalwijk. “Die wedstrijd wordt al moeilijk genoeg. Alleen als we zelf winnen, kunnen we rustig achteroverleunen en kijken wat het wordt in Eindhoven.

Volgens Koeman is een zege van Ajax sportief gezien gunstiger voor Feyenoord. “Je zou kunnen zeggen dat als Ajax wint, wij een stap dichter bij de tweede plaats komen, maar je wilt natuurlijk altijd meer. Het is toch mooi als Ajax, PSV, Feyenoord en Vitesse tot de laatste dag om de titel kunnen strijden. Het is onvoorspelbaar en spannend, en dat is leuk. Maar voor Feyenoord geldt in eerste instantie dat we naar onszelf moeten kijken”, besluit de trainer.

Bron: soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login