Nieuws

Koeman hield rekening met besluit Leerdam

on

Ronald Koeman is teleurgesteld in het besluit van Kelvin Leerdam om zijn contract bij Feyenoord niet te verlengen. ‘Ik ben teleurgesteld dat hij zijn toekomst niet bij deze club ziet, maar dat betekent wel dat ik voor iemand anders ga kiezen’, aldus de trainer van Feyenoord.

Koeman gaf aan dat hij verder wil met spelers die na dit seizoen nog een doorlopend contract hebben bij Feyenoord: ‘Of daarmee zijn rol is uitgespeeld kun je nooit zeggen, maar ik ga verder met spelers die hier wel toekomst zien’, aldus de trainer op de persconferentie voorafgaand aan het bekertreffen van Feyenoord met XerxesDZB.

De beslissing om Leerdam niet meer in de basis te laten starten, komt van de trainer zelf. ‘Voor alle duidelijkheid, het is wel een beslissing van mij en niet van de club. De club zal er blij mee zijn en ik denk dat ik hiermee wel een statement afgeef.’

Koeman hield al rekening met het besluit van Leerdam. ‘Het was voor mij wel bekend welke kant het op zou gaan. Als je voor 1 november moet beslissen en je hebt vanochtend om half tien nog niets gehoord, dan voel je aan dat hij niet voor Feyenoord kiest,’ aldus Koeman.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login