Nieuws

Koeman: ‘Het is mooi zo’

on

Trainer Ronald Koeman wil zijn derde en laatste seizoen bij Feyenoord waardig afsluiten. De oud-international zal de komende maanden dan ook nog alles geven om de Rotterdamse club goed achter te laten. Dat beloofde hij zaterdag nadat hij de spelersgroep op de hoogte had gebracht van zijn vertrek komende zomer uit De Kuip.

‘Bijna 3 jaar heb ik intensief en goed samengewerkt, met de spelersgroep, met de staf en met alle anderen hier binnen de club. Ik heb het hier vanaf dag één en nog steeds erg naar mijn zin. De keuze om niet bij te tekenen, is er één die ik puur op gevoel maak. Het is mooi zo’, gaf Koeman te kennen.

De voormalige libero gunt de Rotterdamse volksclub het beste. ‘Feyenoord verdient het om tijdig zekerheid te hebben over de toekomst. Voor de komende maanden zal dit besluit geen negatieve gevolgen hebben, zo is mijn overtuiging. Sterker nog, ik ga er met de groep juist alles aan doen om met een schitterende eindklassering 3 fantastische jaren op een heel mooie manier met elkaar af te sluiten.’

Bron: Ad.nl

20140201-120234.jpg

You must be logged in to post a comment Login