Nieuws

Koeman: ‘Het is aan ons om te tonen dat wij beter zijn geworden’

on

Ronald Koeman probeert zich met zijn spelersgroep optimaal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft tijdens het trainingskamp in Marbella. De trainer van Feyenoord weet dat zijn ploeg na de winterstop meteen flink aan de bak moet, met onder meer een bekerwedstrijd tegen Ajax. Hij wil het echter niet erger maken dan het is.

“Mensen noemen de herstart een ‘horrorweek’ met uitwedstrijden tegen FC Utrecht, Ajax en ADO den Haag”, vertelde Koeman in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat vind ik overdreven, maar we moeten laten zien dat we daar klaar voor zijn. We hebben stappen vooruit gezet, het is aan ons om te tonen dat wij beter zijn geworden.”

De coach praat in Zuid-Spanje veel met zijn spelers en houdt daar goede gevoelens aan over. “Twee jaar geleden zat ik tegenover bijvoorbeeld Erwin Mulder. Toen luisterde hij alleen naar mij, maar nu heeft hij zelf ook een duidelijke mening. Mulder noem ik, want hij heeft zeker aangetoond dat hij goed reageert als de druk wordt opgevoerd”, zo roemde Koeman zijn doelman.

Bron: Soccernews.nl

20140111-120223.jpg

You must be logged in to post a comment Login