Nieuws

Koeman heeft zin in hervatting seizoen

on

Ronald Koeman kijkt reikhalzend uit naar de hervatting van het seizoen. De trainer van Feyenoord is er zeker van dat de Rotterdamse ploeg ook in de tweede seizoenshelft hoge ogen kan gooien, maar dat wil volgens hem niet zeggen dat men favoriet is voor de titel.

Koeman hervat de competitie met Feyenoord in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. “Met Graziano Pelle en Lex Immers hebben we kwaliteiten die Ajax weer niet heeft. In de eerste klassieker was ik niet ontevreden over ons spel. Maar het kan nog altijd beter. We leggen de lat hoog. Gelukkig doen de spelers dat ook. Het besef dat we ver kunnen komen is er zeker bij Feyenoord. Dat merk ik hier weer in het trainingskamp in Marbella tijdens de functioneringsgesprekken met de jongens”, aldus de trainer tegenover De Telegraaf.

Koeman ziet Feyenoord echter niet als favoriet voor het kampioenschap, PSV en Ajax maken naar zijn zeggen meer kans. “Bij PSV is alles gericht op het behalen van de titel. Die ploeg moet kampioen worden. Dat is ook logisch als je flink investeert”, vertelde de trainer van Feyenoord die ook de Amsterdamse formatie noemde als titelkandidaat. “Maar het is niet gezegd dat er zomaar weer eenzelfde eindsprint komt van Ajax als in de voorgaande twee seizoenen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login