Nieuws

Koeman heeft voorlopig geen interesse in Oranje

on

Trainer Ronald Koeman heeft voorlopig geen interesse meer voor de vacature van bondscoach van het Nederlands elftal. ‘Ik ben nu manager van Southampton’, zei hij vandaag tijdens een persconferentie voor het competitieduel van zaterdag met Sunderland.

‘Als ze me willen, moeten ze wachten, want het liefst dien ik hier mijn hele contract uit. Er is geen kans dat ik weg ga.’

Koeman kreeg in Engeland vragen over het Nederland elftal vanwege uitlatingen van Ronald de Boer. De broer van Ajax-trainer Frank herhaalde maandag bij Sky Sports dat de KNVB niet voor Guus Hiddink maar Ronald Koeman had moeten kiezen. Volgens De Boer voelt de oud-trainer van Feyenoord de huidige spelers van het Nederlands elftal een stuk beter aan.

Koeman: ‘Nu is de discussie er weer, omdat Oranje slecht draait. De teleurstelling bij het publiek in Nederland is groot. Maar het is niet mijn probleem.’

Koeman presteert uitstekend met de huidige nummer 3 van de Premier League. Hij is genomineerd voor de eretitel beste coach van de Premier League in de maand september. Onder Hiddink verloor het Nederlands elftal drie van de laatste vier duels. De KNVB is geschrokken van de slechte prestaties van de nummer 3 van het laatste WK en gaat snel met Hiddink zijn functioneren evalueren.

Bron: Ad.nl

IMG_6606.PNG

You must be logged in to post a comment Login