Nieuws

Koeman geheimzinnig over spits-positie

on

Feyenoord-trainer Ronald Koeman laat vrijdag nog niet weten wie er zondag tegen SC Cambuur in de spits begint. Samuel Armenteros of Mitchell te Vrede zal profiteren van de schorsing van Graziano Pellè.

Koeman was niet te spreken over het optreden van Armenteros tegen HSV Hoek. De oefenmeester vindt de Zweedse aanvaller te gemakzuchtig en zag Te Vrede goed invallen. Het spel werd in het laatste half uur beter en de 22-jarige rechtspoot wist zelf ook tot scoren te komen.

De coach kondigde verder wel aan weinig veranderingen in de opstelling door te voeren, ook al pakte Feyenoord slechts één punt in de laatste twee wedstrijden. “De tweede helft tegen Heracles was Feyenoord-onwaardig, maar verder was vooral het resultaat teleurstellend. Ons rendement lag te laag, met als gevolg dat we vijf punten hebben weggegooid. Dat moet zondag beter.”

Hij zag Cambuur dinsdag in de beker van NAC winnen. “Cambuur oogt fris. Het is een voetballende ploeg, met een goed middenveld en veel dreiging vanaf de zijkanten. Bovendien hebben ze zich goed aangepast aan kunstgras”, aldus Koeman, die waarschijnlijk kan beschikken over Jean-Paul Boëtius. Jordy Clasie draagt bij afwezigheid van Pellè de aanvoerdersband.

Bron: voetbalprimeur.nl

20131101-174808.jpg

You must be logged in to post a comment Login