Nieuws

Koeman geeft hoop kampioenschap nog niet op

on

Ronald Koeman is niet van plan om de hoop op het kampioenschap op te geven. Toch wil de trainer van Feyenoord zijn ploeg niet al te veel druk opleggen. De Rotterdammers moeten hopen op een misstap van Ajax, PSV en Vitesse voordat het kampioen kan worden.

‘De opdracht is simpel”, tekende Voetbal International op uit de mond van Koeman. “De komende zes wedstrijden winnen, hopen op een misstap van de concurrentie en dan zien we wel of het één, twee, drie of vier wordt. De Eredivisie is zo onvoorspelbaar dat we volgens mij gewoon nog meedoen.”

Ook keek Koeman kort terug op de wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-0). “Ik hoorde Ruben Schaken praten over een wanprestatie, maar dat gaat me een beetje te ver. Het heeft pas zin kwaad te worden, als spelers geen inzet tonen, maar ik vind dat ze allemaal hebben gestreden. Dan kun je ook een keer verliezen.”

“Misschien was dat ook wel even nodig, na alle lovende verhalen van de laatste weken. We staan nu weer met beide beentjes op de grond en richten ons op de wedstrijd van vrijdag tegen VVV-Venlo. Dat is de kans op revanche”, zo besloot de oefenmeester zijn relaas

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login