Nieuws

Koeman geeft Feyenoord-internationals vrijaf

on

De Feyenoord-selectie zal woensdag niet compleet op het trainingsveld verschijnen. Trainer Ronald Koeman heeft een flink deel van de groep vrijaf gegeven gelet op de aanstaande interlandperiode.

Oranje speelt binnenkort interlands tegen Estland en Roemenië. De Feyenoorders Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Joris Mathijsen, Bruno Martins Indi, Tonny Vilhena, Jordy Clasie, Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius behoren tot de mogelijke opties voor bondscoach Louis van Gaal.

Koeman heeft daarop ingespeeld door de internationals een extra vrije dag te geven, zoals hij wel vaker doet. Vilhena en Boëtius trainen al een dag minder. “We zijn zuinig op die jongens”, vertelt de trainer aan Voetbal International. “Je moet ze soms gewoon wat rust gunnen, want er komt veel op ze af. Een groot deel van onze selectie heeft straks vrij tijdens de interlandperiode.”

“Maar onze internationals, en dat zijn er tegenwoordig nogal wat, moeten dan vol aan de bak, terwijl we daarna op zaterdagavond bij sc Heerenveen spelen en de vrijdag erna thuis tegen VVV-Venlo. We hebben iedereen fit en aan boord en dat wil ik graag zo houden”, besluit de trainer.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login