Nieuws

Koeman gaat spelers sparen tegen HSV Hoek

on

Ronald Koeman is van plan om een aantal spelers te sparen tijdens het duel met Hoek in de derde ronde van de KNVB-beker. Zo zal Jean-Paul Boëtius zeker niet in de basis starten tegen de Hoofdklasser en mogelijk zullen nog meer spelers rust krijgen.

“We zullen goed kijken wie niet helemaal okselfris is en wie wél klaar is om te kunnen spelen. Op basis daarvan beslis ik wie er in actie komen tegen Hoek”, vertelt de oefenmeester op de persconferentie. Graziano Pellè zal het bekerduel door zijn schorsing zeker aan zich voorbij moeten laten gaan.

Koeman denkt dat we wedstrijd tegen Hoek uitermate geschikt is om een aantal andere spelers aan het werk te zien. “We hebben een brede spelersgroep en voor sommige jongens is zo’n wedstrijd een mooie kans aan te tonen dat ze het de trainer moeilijk willen maken”, vervolgt de keuzeheer, die hoopt ver te komen in het bekertoernooi. “We zijn uitgeschakeld in Europa, dus doen we op twee fronten mee, om de titel en de beker. Die laatste prijs willen wij graag winnen.”

Bron: Soccernews.nl

20131028-203601.jpg

You must be logged in to post a comment Login