Nieuws

Koeman gaat in winterstop nadenken over toekomst

on

Ronald Koeman weet nog niet of hij zijn contract bij Feyenoord, dat deze zomer afloopt, gaat verlengen. De coach zei tegenover RTV Rijnmond pas in de winterstop na te gaan denken over zijn toekomst bij de club.

‘In de winterstop heb ik een afspraak met de club om daar eens rustig over te praten en over na te denken’, aldus Koeman, die reageert op een uitspraak van Martin van Geel. De technisch directeur van Feyenoord zei afgelopen zondag dat hij Koeman graag langer aan het werk ziet bij de club.

‘Mooi dat hij (Van Geel red.) nu al laat blijken dat hij verder wil. Dit is toch een vorm van waardering voor mij en de rest van de technische staf’, aldus Koeman dinsdag. Ondanks die lovende woorden van de technisch directeur kan de oefenmeester niet direct zeggen of hij zelf ook langer aan Feyenoord verbonden wil blijven. ‘Ik ga even de tijd nemen om na te denken over wat ik precies wil, maar ik zal de gesprekken positief ingaan. Ik heb het namelijk erg naar mijn zin bij de club.’

Koeman is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in De Kuip. Vorig jaar behaalde Feyenoord onder zijn bewind de tweede plaats in de eredivisie. De club dwong daardoor deelname aan de voorronde van de Champions League af.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login