Nieuws

Koeman: ‘Er is nog genoeg uitdaging voor Fred Rutten’

on

Ronald Koeman gaat Feyenoord aan het einde van dit seizoen na drie jaar verlaten. De beperkte financiële mogelijkheden zorgen ervoor dat hij met de Rotterdammers niet de gewenste volgende stap kan zetten. Desondanks denkt de oefenmeester dat er komend seizoen genoeg uitdaging zal zijn voor Fred Rutten, die het stokje van Koeman overneemt.

“Er ligt bij Feyenoord voor iedere trainer altijd een uitdaging. De club groeit, financieel wordt er stapje voor stapje weer wat meer mogelijk, er ligt de uitdaging van Europees voetbal en als wij tweede worden en Ajax wint de beker, krijgen ze meteen de kans op het winnen van de Johan Cruijff Schaal”, zo geeft Koeman zijn mening aan Voetbal International.

“Ook zonder veel geld is het best mogelijk met Feyenoord verder te groeien. Gelukkig is budget niet altijd allesbepalend”, aldus de 51-jarige trainer, die beseft dat Feyenoord slechts een klein deel van de transferinkomsten mag herinvesteren. “Er kan nog steeds vrijwel niks. Wat gaat er gebeuren? Verlies je Pellè? Verlies je Daryl Janmaat? Waar vandaan haal je een topspits en een toprechtsback?”, vraagt Koeman zich af.

Bron: Soccernews.nl

20140420-214358.jpg

You must be logged in to post a comment Login