Nieuws

Koeman en van Geel te gast in Parktheater

on

Op dinsdag 26 maart zijn Ronald Koeman en Martin van Geel te gast in het Parktheater. De avond wordt georganiseerd door businessclub ARC de Triomphe en ook u kunt aanwezig zijn! Koeman en Van Geel zullen door Neal Petersen en Jan Dirk Stouten aan de tand worden gevoeld over hun verleden, het heden en natuurlijk de toekomst.

Martin van Geel en Ronald Koeman. Een gouden koppel, zo lijkt het. Ronald Koeman werd als (assistent-) trainer kampioen met Barcelona, Ajax en PSV en won ook prijzen met Benfica en Valencia. Martin van Geel zorgde er als technisch directeur voor dat Willem II de Champions League haalde en hij legde de fundamenten voor de successen van AZ. Zou het ze ook lukken om Feyenoord na jaren weer kampioen te maken?

Dinsdag 26 maart zijn beide voetballegendes te gast bij ARC de Triomphe. Ze worden geinterviewd door Neal Petersen, ex-speler van Alphia en ARC (nu LSVV) en Jan Dirk Stouten, sportverslaggever bij RTV Rijnmond. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Van der Werff Groep en Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs.

Wilt u ook aanwezig zijn op deze bijzondere avond? De aanvang is 19.30 uur, kaarten kosten € 35,00 per stuk en zijn de bestellen via k.vermij@kroesenpartners.nl. Vergeet niet het gewenste aantal kaarten te vermelden.

Wij zien u graag 26 maart vanaf 19.30 uur in het Parktheater, Cornelis Geellaan 2 te Alphen aan den Rijn. Tot dan!

Bron: Alphens.nl

You must be logged in to post a comment Login