Nieuws

Koeman en Van Geel genieten van verkoopcijfers seizoenskaarten

on

De verkoop van seizoenskaarten heeft bij Feyenoord tot tevreden gezichten geleid. Technisch directeur Martin van Geel en hoofdtrainer Ronald Koeman zijn lovend over de supportersschare van de Stadionclub. Voor volgend seizoen zijn er al 26.500 seizoenskaarten verkocht.

“Dat is echt geweldig”, laat Van Geel weten in het Algemeen Dagblad. “We lopen weer ruim voor op het aantal dat wij vorig seizoen rond deze tijd al hadden verkocht. In dat opzicht was de winst tegen Vitesse ook erg belangrijk. Als je die partij verliest, eindig je waarschijnlijk op de vierde plaats en dat is volledig conform de doelstelling. Maar nu doen wij ook nog mee om de tweede plek en de voorronde van de Champions League. Dat geeft toch schwung.”

“Een volle Kuip en een geweldige sfeer, dat is een zekerheid die je als coach hebt als je bij Feyenoord tekent”, zo geniet Koeman mee. “Dat er nu alweer 26.500 seizoenskaarten over de toonbank zijn gegaan, geeft weer aan hoe groot de club is. Feyenoord heeft een enorm trouw publiek. Die twaalfde man is zó belangrijk. Dat zullen wij ook weer merken in de laatste duels met Heracles en NAC. Het is natuurlijk geen toeval dat wij al zo lang ongeslagen zijn in eigen huis.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login