Nieuws

Koeman: ‘Een gigacontract geven, dat past niet bij Feyenoord’

on

Graziano Pellè was voor Feyenoord niet te behouden, zo verzekert Ronald Koeman zaterdag in De Telegraaf. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van de Rotterdamse club naar Southampton, waar hij werd herenigd met Koeman. Pellè kwam de laatste zes Premier League-duels weliswaar niet tot scoren, maar de manager van the Saints denkt dat de Italiaan zijn huidige aantal van zes goals kan uitbreiden naar vijftien à twintig.

Pellè moet er in Engeland veel meer voor doen om een doelpunt te maken. “Bij Feyenoord is hij gegroeid, hier groeit hij verder. Ik heb nooit twijfels over hem gehad. Dat hij pas laat in zijn loopbaan zo goed wordt, komt omdat hij tot twee seizoenen terug nooit elke week speelde”, zegt Koeman zaterdag in het dagblad. Pellè beseft dat Koeman een belangrijke rol in zijn loopbaan heeft gespeeld. “Hij beseft wat hij nu even meepakt. En het hoeft hier niet te eindigen, hè.”

Koeman onderhoudt een goede band met Pellè. Hij weet wanneer hij de Italiaans international moet triggeren en de aanvaller heeft ook in Engeland af en toe zijn momentje. “Ach, hij was toe aan deze stap”, zo oordeelt de oud-verdediger. “Voor Feyenoord was hij echt niet meer te houden. Hij had al een keer geroken aan het grote geld in Qatar. Daar werd hij onrustig van. In zijn hoofd was hij klaar bij Feyenoord.” Er waren enkele akkefietjes, maar Koeman zat er bovenop en zorgde ervoor dat het nooit uit de hand liep. “Als ze hem hadden willen houden, zouden ze hem bij Feyenoord een gigacontract hebben moeten geven. En dat past niet bij een club als Feyenoord.”

Bron: voetbalzone.nl

IMG_5360.JPG

You must be logged in to post a comment Login