Nieuws

Koeman dubt nog tussen Singh en Goossens

on

Feyenoord dient morgenavond in de eigen Kuip laagvlieger VVV te kloppen om in het spoor van de top-3 van de eredivisie te blijven. Voor het duel moet Ronald Koeman zijn middenveld flink aanpassen. Spelverdeler Jordy Clasie is geschorst en Lex Immers kampt met een enkelblessure. Clasie zal worden vervangen door Ruud Vormer, voor de vacature van Immers dubt Koeman nog tussen Noor Harmeet Singh en John Goossens.

De terugkeer van spits Graziano Pellè, die zaterdag in Heerenveen geschorst op de tribune zat, geeft het Legioen het vertrouwen dat de volle buit in Rotterdam blijft. ‘We moeten de resterende zes wedstrijden winnen om nog mee te doen om de titel’, zegt aanvaller Ruben Schaken. ‘En dan hopen op misstappen van de concurrenten. Maar eerst zelf winnen.’

Als Feyenoord de resterende wedstrijden van het seizoen inderdaad wint, heeft het de meeste punten behaald sinds tien jaar: 74. In het seizoen 2002/2003 behaalden de Rotterdammers 80 punten.

Spits Pellè, dit seizoen al goed voor 21 doelpunten, kan zijn landgenoot Marco Simone voorbijstreven. Simone maakte in 2000 voor Monaco ook 21 goals. De enige Italiaan met meer doelpunten in een competitie buiten Italië is Luca Toni. Die spits maakte in 2008 liefst 24 doelpunten voor Bayern München.

Bron: algemeen dagblad

You must be logged in to post a comment Login