Nieuws

Koeman: ‘Benieuwd hoe Feyenoord komende jaren ziet, dat bepaalt of ik doorga’

on

De komende weken zullen voor Feyenoord heel veel duidelijk maken. Trainer Ronald Koeman beslist of hij nog heil ziet in een vierde seizoen in De Kuip. En van de eerstvolgende acht wedstrijden spelen de Rotterdammers zes keer op vreemde bodem. Het programma voor komende week? Uit naar FC Utrecht, de (beker)Klassieker in Amsterdam en uit naar ADO.

Feyenoord ruikt bloed. De eerste landstitel sinds 1999 lonkt, in een seizoen waarin de slechtste competitiestart uit de clubhistorie werd genoteerd. Het zou volgens velen nu of nooit zijn, want komende zomer zal Feyenoord bepalende spelers verkopen om de laatste restanten van de megaschuld weg te werken. Bovendien lijkt de kans dat Koeman na de zomer terugkeert in Rotterdam-Zuid nog altijd erg klein.

‘De resultaten van de komende weken zijn voor mij niet bepalend voor de vraag of ik wel of niet bijteken. Voor mij is het belangrijker dat deze club mij een beeld kan schetsen waar ik een uitdaging in zie. Ik ben benieuwd hoe Feyenoord de komende jaren ziet. Dat antwoord bepaalt of ik wel of niet verder ga.’

Bron: Ad.nl

20140117-073914.jpg

You must be logged in to post a comment Login