Nieuws

Koeman: ‘Als we wat willen moeten we minimaal vier punten pakken’

on

Ronald Koeman beseft dat er een zeer belangrijke week voor de deur staat. De trainer gaat zondag met Feyenoord op bezoek bij nummer twee FC Twente, waarna de Rotterdammers zeven dagen later koploper Ajax ontvangen. “Als we nog echt iets willen, zullen we in die duels minimaal vier punten moeten pakken”, meent Koeman.

Eerst wacht dus de uitwedstrijd FC Twente, dat drie punten voorstaat op Feyenoord. “Het elftal steekt goed in elkaar en speelt net als wij volgens een duidelijke speelwijze. In dat opzicht kan het zondag een aantrekkelijke wedstrijd worden”, vertelde Koeman, die de Tukkers hoog aanslaat. “Met Dusan Tadic hebben ze misschien wel de beste speler van de Eredivisie in huis. Als je als club over zulke middelen beschikt, moet je voor het allerhoogste gaan.’

De coach eist dat zijn elftal zondag scherp is in de afronding. “Dit seizoen zijn er veel wedstrijden geweest waarin wij op basis van het veldspel en de kansenverhouding duidelijk de betere waren, maar dat was lang niet altijd te terug te zien in de uitslag. Dat is ons grootste probleem, omdat tegenstanders zodoende het gevoel krijgen dat er iets te halen valt. Als we nog iets willen, moet dat beter.”

Bron: Soccernews.nl

20140221-171812.jpg

You must be logged in to post a comment Login