Nieuws

Koeman als toeschouwer bij Benfica aanwezig

on

Ronald Koeman, trainer van Feyenoord, kijkt met goede gevoelens terug op zijn tijd bij Benfica in 2005/2006. Koeman keerde zondag voor even terug in Portugal tijdens de wedstrijd tussen Olhanense en Benfica. De oefenmeester gaf na afloop aan er voor zijn eigen plezier te zijn geweest.

“Ik wilde een paar dagen doorbrengen in mijn huis in Vale do Lobo in de Algarve. Ik besloot vervolgens de wedstrijd te gaan kijken, want dat doe ik nu eenmaal graag en ik zie Benfica graag spelen”, aldus Koeman maandag tegen A Bola. “Ik heb geen speler gescout, al zou ik er natuurlijk wel een paar van Benfica willen.”

Koeman hoopt dat de Portugese topclub het goed blijft doen. “Ze doen het echt heel goed in de competitie en ook in de Europa League. Ik ben nog steeds fan van ze, hopelijk worden ze kampioen. Ze verdienen het. Ze beschikken over uitstekende spelers en het is mooi ze bovenaan te zien staan.”

Op de vraag of Koeman ooit nog terugkeert bij O Glorioso als werknemer gaf de trainer van Feyenoord een zeer diplomatiek antwoord. “Je weet maar nooit. Ik bewaar goede herinneringen aan Benfica, maar ik ben in Nederland heel gelukkig”, sluit de Zaandammer af.

Bron: soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login