Nieuws

Koeman: ‘Als Fc Twente wint, ligt de titelstrijd weer open’

on

Wint FC Twente zondag van Ajax, dan ligt de titelstrijd weer open, zo beredeneert Feyenoord-trainer Ronald Koeman op de persconferentie van vrijdag. De coach heeft het landskampioenschap dus nog niet uit zijn hoofd gezet.

“Normaal gesproken is de tweede plaats het maximale voor ons. Maar afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente is er misschien nog meer mogelijk”, tekent Voetbal International op uit de mond van de Feyenoord-trainer. “Maar wij hebben dat niet in eigen hand. We gaan er vanuit dat de tweede plaats het hoogst haalbare is, maar als dat anders blijkt te zijn: graag.”

Feyenoord speelt zondag eerst om 12:30 uur in eigen huis tegen Go Ahead Eagles, waarna het duel in de hoofdstad om 14:30 uur begint. Gemakkelijk zal het treffen met het team uit Deventer overigens niet zijn, denkt Koeman. “Die ploeg speelt het hele seizoen al onbevangen. Go Ahead Eagles heeft een duidelijke speelwijze en gaat van eigen kracht uit. Toch zal die ploeg niet met een gerust hart naar De Kuip afreizen. Ik verwacht dat de tegenstander zich zal aanpassen aan ons.”

Bron: Soccernews.nl

20140328-225952.jpg

You must be logged in to post a comment Login