Nieuws

Koeman: ‘Ajax heeft nog betere spelers’

on

Ronald Koeman vindt dat Ajax dit seizoen kan beschikken over een betere selectie dan Feyenoord. ‘Zij hebben veel meer mogelijkheden. Als je dat niet ziet, begrijp je er weinig van,’ aldus de trainer van Feyenoord.
Jordy Clasie en Graziano Pellè vinden dat de Amsterdammers op dit moment ongeveer tien procent beter zijn dan Feyenoord. Koeman beaamt dat. ‘Ajax heeft veel meer mogelijkheden. Zij hebben veel meer, nog betere spelers. Het is niet realistisch als je zegt dat wij beter zijn of kampioen worden. Wij kunnen Bojan niet halen. Ajax verkoopt spelers, maar haalt ook weer spelers van een vergelijkbaar niveau binnen. Feyenoord moet geduld hebben,’ vindt Koeman.

Dat Feyenoord met Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Ruben Schaken en Jordy Clasie vijf vaste internationals van het Nederlands elftal heeft doet daar volgens hem niets aan af. ‘Die jongens zijn nog jong en niet op hun top. Maar wat gebeurt er als er twee internationals wegvallen? Mitchell te Vrede doet het beter dan vorig seizoen, maar wat als Pellè wegvalt? Dan leveren wij 27 goals in. Als er bij Ajax iemand in de voorhoede wegvalt, hebben ze Boerrigter achter de hand. Zij hebben meer mogelijkheden. Dat is de realiteit. Als je dat niet ziet, begrijp je er weinig van,’ besluit de oefenmeester.

Bron: Rijnmond.nl

20130726-170200.jpg

You must be logged in to post a comment Login