Nieuws

KNVB stelt onderzoek in naar incident Kazim

on

De aanklager van de KNVB gaat het incident na afloop van Feyenoord-Vitesse onderzoeken. Colin Kazim-Richards deelde volgens Vitessenaar Zakaria Labyad een klap uit.

De voetbalbond bevestigt dinsdag dat het een vooronderzoek is gestart. Aanleiding is het interview dat Labyad na afloop gaf. Hij vertelde onder meer tegenover VoetbalPrimeur dat de Engels-Turkse spits hem intimideerde en een klap gaf.

Beide spelers hebben tot woensdag 11.00 uur de tijd om schriftelijk te reageren. Ook eventuele getuigen mogen een verklaring afgeven. Op basis van het vooronderzoek kan de aanklager besluiten om in actie te komen.

Labyad liet zich na afloop van Feyenoord-Vitesse (1-4) niet in. Hij vertelde in geuren en kleuren wat er daarvoor was gebeurd in de spelerstunnel. “In de tunnel kwam hij naar mij toe en gaf hij mij een klap. Ik ga er vanuit dat ze alles op camera hebben staan. Hij liet zich vervolgens tegenhouden door zijn ploeggenoten, maar ik ga mijn handen niet vuil maken aan een pussy. Als er geen beelden van zijn, laat ik het gaan. Maar ik ga er vanuit dat het op beeld is”, aldus Labyad in het spraakmakende interview.

De kans is aanwezig dat Kazim komend weekend dus niet in actie kan komen. Feyenoord speelt zondag in Zwolle de cruciale wedstrijd tegen PEC Zwolle. De Rotterdammers zijn bij winst zeker van plaats drie. Bij ieder ander resultaat is die plek onzeker.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login