Nieuws

KNVB start vooronderzoek naar Kramer

on

Er hangt een schorsing boven het hoofd van Michiel Kramer. De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar de spits van Feyenoord.
.

De bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht kan alleen in gevaar komen als Feyenoord akkoord gaat met een schikkingsvoorstel dat in de komende dagen volgt. Mocht Feyenoord dat niet doen en een eventuele tuchtzaak pas na komende zondag ingepland kan worden, blijft de spits inzetbaar voor Feyenoord. 

.

Maar ook als zo’n tuchtzaak nog deze week dient, en Feyenoord gaat in beroep tegen de straf die daar uitgesproken wordt, blijft de aanvaller speelgerechtigd. “Een speler wordt tijdens een lopende zaak alleen geschorst als hij direct rood heeft gekregen”, aldus een woordvoerder van de KNVB. 

.

Feyenoord en spits Michiel Kramer hebben tot morgenochtend 10:00 uur om hun verklaringen naar de aanklager betaald voetbal te sturen. Het gaat om een situatie in de 93ste minuut van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen van afgelopen zaterdag. De aanklager onderzoekt het vermeend bij de keel grijpen door Kramer. De scheidsrechter zag dit niet, waardoor de aanklager betaald voetbal in staat is het incident te onderzoeken.

.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login