Nieuws

KNVB start geen onderzoek naar slaande beweging Kazim

on

Colin Kazim-Richards kan weer rustig slapen, want zijn armzwaai in de richting van Ajacied Niklas Moisander blijft onbestraft. De spits van Feyenoord wordt niet onderworpen aan een vooronderzoek en krijgt dus ook geen schorsing aan de broek.

Kazim-Richards lag zondag tijdens de Klassieker in de Arena overhoop met Moisander en doelman Jasper Cillessen. Zijn actie in het gelaat van Moisander werd door arbiter Bas Nijhuis niet gezien en dus ook niet bestraft. Op beelden is echter te zien dat de Engelse Turk opzichtig met zijn arm naar achteren zwaait en de Finse captain van de Amsterdammers ook daadwerkelijk raakt.

De Feyenoord-aanvaller blijkt nu weg te komen met dat voorval, meldt De Telegraaf twee dagen na de wedstrijd, die in 0-0 eindigde. Twee aanklagers van de KNVB hebben naar de beelden van het duel gekeken. Volgens de ochtendkrant hebben zij beoordeeld dat de elleboog van Kazim niet ernstig genoeg is om een vooronderzoek te starten.

Dat betekent dat Feyenoord-trainer Fred Rutten zijn eerste keus in de spits niet hoeft te missen in de komende wedstrijden. De Rotterdammers nemen het in de komende weken op tegen ADO Den Haag, sc Heerenveen en SC Cambuur.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login