Nieuws

KNVB niet akkoord met wijzigen rugnummers Fer en Bijlow

on

Leroy Fer en Justin Bijlow speelden in het restant van de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard weer met hun ‘oude’ rugnummers.

Leroy Fer speelde dinsdagavond met rugnummer 19 terwijl de middenvelder tegen Heracles nog met rugnummer 8 speelde. Doelman Justin Bijlow stond in de bekerwedstrijd te keepen met rugnummer 22 terwijl hij tegen Sc Heerenveen en Heracles nog met rugnummer 1 keepte.

Feyenoord wilde de rugnummers van beide spelers wijzigen, maar heeft hier officieel nog geen toestemming voor gekregen van de KNVB. Officieel gezien is het niet toegestaan om tijdens een lopend seizoen van rugnummer te wijzigen, dus het is mogelijk dat de KNVB niet akkoord gaat met het ingediende verzoek van de Rotterdammers

Door de houding van de KNVB kan aanwinst Bozenik niet met het rugnummer 19 spelen waarmee hij maandag gepresenteerd werd en moet hij op zoek naar een ander nummer waarmee Bozenik zijn debuut gaat maken.

Feyenoord heeft de KNVB laten weten graag vast te willen houden aan de nieuwe rugnummers en accepteert het niet zomaar dat het niet zou mogen, maar heeft dinsdag wel besloten om de spelers met het ‘oude’ nummer te laten spelen.

Volgens FoxSports commentator Mark van Rijswijk is het laatste woord over het wijzigen van de rugnummers nog niet gezegd.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login