Nieuws

KNVB en clubs willen wedstrijd dinsdag of woensdag inhalen en vragen toestemming UEFA

on

De wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo zal sowieso niet morgenavond gespeeld worden. Toch hopen de Rotterdammers dat er snel gehandeld kan worden en daarom heeft men aangeklopt bij de Europese voetbalbond (UEFA).

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Feyenoord tegen VVV zal in geen geval morgenavond al worden overgespeeld. De KNVB en beide clubs ondernemen wel pogingen om dinsdag of woensdag opnieuw te laten aftrappen in de Kuip. De eerste vereiste is dat Feyenoord de problemen met het licht definitief heeft verholpen, iets dat de Rotterdammers vanavond nog niet konden garanderen.”

De krant gaat verder: “Bij de UEFA is toestemming gevraagd om tegen de regels in toch op avonden dat er Champions League en Europa League avonden te mogen voetballen. Dat mag normaliter alleen als het duel voor de Europese krachtmetingen is afgelopen. In dat geval moeten Feyenoord en VVV al om 16:00 uur aftrappen, omdat er in de Champions League sinds dit seizoen ook duels om 19.00 uur aftrappen. PSV speelt dinsdag om 21.00 uur bij Tottenham Hotspur. Ajax neemt het een dag later om 21.00 uur op tegen Benfica.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou