Nieuws

KNVB denkt dat Klassieker mét publiek gespeeld kan worden

on

Gijs de Jong, secretaris-generaal van de KNVB, is verheugd met het nieuws dat er 5000 toeschouwers aanwezig mogen zijn bij het WK-kwalificatieduel van Oranje met Letland. Dit laat de Gijs de Jong weten in gesprek met ESPN.

De KNVB hoopt na dit experiment samen met de resultaten van de wedstrijden met fans in Almere en Nijmegen voldoende informatie te hebben om nieuw perspectief te bieden voor toeschouwers. “We hopen daarna zo snel mogelijk terug te gaan naar de 1,5 meter-duels uit september”

De Jong liet verder weten dat er zo goed als zeker geen toeschouwers bij de bekerfinale volgende maand aanwezig zullen zijn. “Ik vrees dat de bekerfinale te snel komt. Ik denk dus eerder dat er weer publiek aanwezig kan zijn bij de evenementen die in mei plaatsvinden.” De finale van de KNVB Beker vindt plaats op zondag 18 april in De Kuip.

Mocht de secretaris-generaal van de KNVB gelijk krijgen dan is dat goed nieuw voor (een gedeelte) van de Feyenoord-supporters met een seizoenkaart. Zij zouden bij de Klassieker, die voor zondag 9 mei op het programma staat, aanwezig kunnen zijn.

De laatste wedstrijd van het seizoen staat een week later gepland. Op 16 mei 2021 zal RKC Waalwijk naar Rotterdam komen.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply