Nieuws

KNOESTER: ‘ERVARING OPDOEN EN VOLWASSEN VERDEDIGER WORDEN’

on

In het bijzijn van onder anderen zijn ouders, oma, broer, zus en vriendin zette Mats Knoester donderdagmiddag met een grote grijns zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord, dat loopt tot medio 2020.
.

Voor de 18-jarige centrale verdediger was de nieuwe verbintenis een figuurlijke pleister op de wond die hij deze week opliep. Eerder deze week raakte Knoester in een oefenduel met Oranje Onder 19 namelijk geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij niet alleen het EK mist maar ook nog enkele weken in de lappenmand zit. ‘Ik zal moeten herstellen, maar dit nieuwe contract geeft daarbij rust. Ik kan rustig herstellen en zal er daarna weer staan,’ vertelde Knoester na het ondertekenen van zijn tweede profcontract.

.

Wanneer Knoester hersteld is van zijn blessure, behoort een verhuurperiode tot de mogelijkheden, zo gaf technisch directeur Martin van Geel aan. ‘Met dit contract ben ik weer een stap dichter bij mijn doel: hier op het veld staan en in het eerste elftal voetballen,’ zegt Knoester. ‘Hoe ik dat ga bereiken, zullen we de komende jaren zien. Ik moet eerst ervaring op gaan doen een volwassen verdediger worden. Dat ik mag verlengen, betekent: vertrouwen. Het is fijn om dat te krijgen van de club.’ 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login