Nieuws

Kleedkamer onder handen genomen

on

De selectie van Feyenoord wacht bij terugkomst in De Kuip na het trainingskamp in Marbella een aangename verrassing. Tijdens hun afwezigheid heeft er een kleine verbouwing plaatsgevonden in de kleedkamer, waar een volledig keukenblok is geplaatst. Ook het Maasgebouw is de afgelopen dagen flink onder handen genomen. Zo zijn er nu onder meer grote actiefoto’s van de huidige selectie te zien op de liftschacht.

Het keukenblok in de kleedkamer, dat mogelijk is gemaakt door Wooning, zal onder meer gebruikt worden door de medische staf, voor het preparen van sportdrank en –shakes en het vullen van de bidons. Tevens beschikt de keuken over een heetwaterkraan van Quooker.

‘We zijn heel blij met deze aanpassing’, vertelt teammanager Bas van Noortwijk. ‘Onder meer de medische staf kan nu beter hun spullen kwijt en heeft meer mogelijkheden. Ook logistiek heeft deze verbouwing veel voordelen, omdat we nu bijvoorbeeld zelf onze spullen kunnen afwassen in de kleedkamer en niet alles naar de keuken op de eerste verdieping hoeven te brengen.’

De aanpassing aan het Maasgebouw maakt deel uit van de metamorfose die het toegangsgebouw van De Kuip de afgelopen weken heeft ondergaan. Zo is er bij de receptie een nieuwe toegangsbalie geplaatst, is de zogenoemde vide op de eerste verdieping dicht gemaakt en worden bezoekers ontvangen in een zithoek waar je je in de kleedkamer van Feyenoord waant.

Bekijk in de fotogalerij hiernaast een impressie van de verbouwing in de kleedkamer en het nieuwe uiterlijk van het Maasgebouw.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login