Nieuws

Klassieker in uitverkochte Kuip

on

De wedstrijd Feyenoord – Ajax is uitverkocht! Alle reguliere kaarten werden binnen anderhalf uur na de start van de verkoop verkocht. Het team van Dick Advocaat kan daardoor op zondag 22 maart (14:30 uur) rekenen op een volle Kuip en de steun van het Legioen. 

Feyenoord Ticket Exchange
Wie er tijdens de Klassieker alsnog bij wil zijn, kan vanaf woensdag 4 maart om 18:00 uur kijken op Feyenoord Ticket Exchange. Seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn Feyenoord – Ajax te bezoeken, kunnen vanaf dat moment hun kaart daar aanbieden en zo hun medesupporters in staat stellen alsnog naar de wedstrijd te gaan.

Wedstrijdpakket
Voor de kraker tegen Ajax zijn er nog wel wedstrijdpakketten beschikbaar! Dit pakket bestaat behalve uit een wedstrijdkaart ook uit een rondleiding met een bezoek aan onder meer het Feyenoord Museum. Meer weten of direct bestellen? Klik dan hier.

Halve finale KNVB Beker
Feyenoord treft aanstaande donderdag (5 maart) om 20:45 uur in de halve finale van de KNVB Beker NAC Breda. Deze bekerwedstrijd (ook) meemaken in De Kuip? Klik hier voor het bestellen van tickets.

Overige thuisduels
Feyenoord speelt dit seizoen in de Eredivisie ook nog thuis tegen VVV-Venlo, FC Groningen en Vitesse. Kaarten bestellen voor deze wedstrijden? Dat kan hier.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login