Nieuws

Klap voor Feyenoord: publiekslieveling hoogstwaarschijnlijk niet tegen PSV

on

Feyenoord moet het woensdag in de cruciale Eredivisie-topper tegen PSV waarschijnlijk stellen zonder Jens Toornstra. De middenvelder heeft een hamstringblessure opgelopen tegen AZ.

Toornstra greep een kwartier voor tijd naar zijn hamstring en moest vervolgens noodgedwongen de strijd staken. Fred Rutten gaat ervan uit dat de belangrijke pion tegen PSV niet inzetbaar. De opgelopen kwetsuur maakt een vroegtijdig einde aan 2014, zo schat de Feyenoord-trainer in.

“Ik heb de medische staf nog niet gesproken, maar ik reken in elk geval tegen PSV niet op hem. Het is een teleurstelling voor Jens zelf, maar we hebben een brede selectie. Dan moeten andere spelers maar weer opstaan. Ik geloof daarin”, reageerde Rutten bij FOX Sports.

De blessure voor de 25-jarige zomeraankoop, die in korte tijd is uitgegroeid tot de favoriet van het Legioen, is een klap in het gezicht van de Rotterdammers. Toornstra is er naar alle waarschijnlijkheid niet bij tegen PSV en moet ook het afsluitende competitieduel met NAC Breda missen. Het is nog onduidelijk hoe lang de verkapte rechtsbuiten precies uit de roulatie is.

Bron: Voetbalprimeur.nl

image

You must be logged in to post a comment Login