Nieuws

“Klagen doet niemand, ik zeker niet, maar de scherpte moet nog komen”

on

Ruben Schaken ziet nog voldoende ruimte voor verbetering bij Feyenoord. De club stelde zaterdag teleur tijdens de eerste serieuze test, door met 1-1 te remiseren tegen provinciegenoot FC Dordrecht. De spelers van Feyenoord maken nog geen frisse indruk en niet iedereen is volledig fit, erkent Schaken.

Een groot deel van de selectie kende slechts een korte vakantie. Sommige internationals bezochten met het Nederlands elftal de Aziatische contreien, andere spelers vertegenwoordigden Jong Oranje op het EK in Israël. “Pas in mijn vakantie merkte ik hoe lang het afgelopen seizoen heeft geduurd, toen kwam alle vermoeidheid eruit”, geeft Schaken te kennen in gesprek met De Telegraaf. “Het seizoen was ook erg vroeg begonnen door onze deelname aan de voorronden van de Champions League in Kiev, kort na de EK-finale in Oekraïne.”

Schaken benadrukt dat het elftal nog scherper en fitter moet worden, voordat het seioen begint. “Klagen doet niemand, ik zeker niet, want het was door mijn wedstrijden bij Oranje en ook met Feyenoord een prachtig jaar. Maar in het oefenduel met Dordrecht zaterdagavond speelde ik pas mijn eerste volle negentig minuten mee”, merkt de aanvaller op. “De scherpte moet bij het hele elftal nog komen, het moet allemaal nog beter.”

Bron: Soccernews.nl

20130722-081048.jpg

You must be logged in to post a comment Login