Nieuws

Kieft snapt niets over ophef afzeggen Advocaat : ‘We doen net alsof het de allermoeilijkste baan ter wereld is’

on

Wim Kieft heeft zich verbaasd over alle ophef rondom Dick Advocaat en zijn afgeblazen transfer naar Feyenoord. Volgens de analist heeft Feyenoord meer dan genoeg alternatieven voor De Kleine Generaal.

Advocaat prijkte bovenaan het lijstje van Feyenoord-directeur Martin van Geel, maar bedankte deze week voor de eer vanwege de negatieve sentimenten rondom de aanstaande benoeming. Kieft vindt echter niet dat de Rotterdammers al te lang moet blijven treuren. “Overdrijven we het niet allemaal een heel klein beetje?”, vraagt hij zich hardop af bij Rondo op Ziggo Sport. “Is het zo moeilijk om een nieuwe trainer voor Feyenoord te vinden? Ik kan er wel honderd opnoemen.”

Presentator Jack van Gelder vraagt vervolgens naar concrete namen. “Die trainer van VVV (Maurice Steijn, red.) kun je nemen, je kunt Henk Fraser (van Sparta, red.) trainer maken… En zo zijn er nog wel meer in de Eredivisie”, oordeelt de voormalig topscorer van Europa. “We doen net alsof het de allermoeilijkste baan ter wereld is. Is het hogere algebra of zo?”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login