Nieuws

Keeperscrisis Sevilla voor duel met Feyenoord

on

Feyenoord treft straks een aardig gehandicapt Sevilla. In de openingswedstrijd van de poulefase van de Europa League zal de derde doelman onder de lat staan.

Sergio Rico, die nog nooit een Europees duel afwerkte, neemt waarschijnlijk op donderdag 18 september in het doel van Estadio Sánchez Pizjuan plaats. Eerste keus Beto en zijn vervanger Mariano Barbosa zijn immers geblesseerd.

Eerstgenoemde is een maand uitgeschakeld door een hamstringkwetsuur, die hij op de eerste speeldag opliep tegen Valencia. Mariano Barbosa blijkt een dijbeenspier te hebben gescheurd. Dat gebeurde zaterdag tijdens de 2-1 overwinning op Espanyol. Hij staat zo’n vier tot zes weken aan de kant.

Doordat de transfermarkt op slot zit, kan er geen vervanger meer worden aangetroffen. Sevilla zal daardoor een beroep moeten doen op Sergio Rico, die tegen Espanyol op de bank zat en normaliter op het derde niveau met de reserves strijdt. Ook David Soria, eveneens 21 jaar, is een alternatief. Beiden speelden nog nooit op het hoogste niveau.

Bron: Elfvoetbal.nl

IMG_6958.PNG

You must be logged in to post a comment Login