Nieuws

Keeper Mulder kan ook genieten van Vermeer

on

Keeper Erwin Mulder bereidt zich met Feyenoord in Dubai voor op de tweede seizoenshelft. De sluitpost is sinds de komst van Kenneth Vermeer eind augustus tweede doelman en dat deed pijn. “Maar ik heb me er toch vrij snel overheen gezet. In het begin was ik wat afstandelijker, het was lastig, maar nu werken we hard met alle keepers.”

Ook Mulder ziet dat de van Ajax overgekomen Vermeer het voortreffelijk doet onder de Rotterdamse lat. “Hij heeft ons er een paar keer doorheen getrokken, heeft belangrijke reddingen verricht. Daar kan ik van genieten als een collega dat doet. Maar ik wil zelf ook spelen. Het is lastig hem eruit te spelen,” beseft Mulder.

“Ik probeer het de trainer wel zo lastig mogelijk te maken. Ik train hard om fit te blijven en er te staan als de trainer mij nodig heeft. Aan jammeren heeft niemand wat. De club niet, de spelers niet en ik niet.”

Waar Mulders toekomst ligt is nog onduidelijk. Zelf heeft hij wel een voorkeur. “Ik heb altijd uitgesproken een keer naar het buitenland te willen. De vraag is of de juiste club komt voor mij op het juiste moment. Niet dat ik Nederland uit mijn hoofd heb gezet, helemaal niet. Het ligt eraan welke club er komt, ik moet me er wel goed bij voelen. Of dat dan binnen- of buitenland is, is afwachten.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_6925.PNG

You must be logged in to post a comment Login