Nieuws

Keeper Hoek: ‘ik denk dat ik wel blij ben dat hij er niet bij is’

on

Voor HSV Hoek-doelman Jordi de Jonghe staat donderdagavond een mooie wedstrijd tegen Feyenoord op het programma. De doelman is blij dat Graziano Pellè niet aantreedt tegen zijn ploeg, maar laat ook doorschemeren niet veel over de Italiaan te weten. De sluitpost weet dat het een moeilijke avond wordt, maar beseft dat de uitslag niet het belangrijkste is.

“Het wordt een mooie ervaring. Ik heb nog nooit in zo’n groot stadion gespeeld. Ik heb weinig wedstrijden gezien van Feyenoord. Dit jaar niet één zelfs. Verloren is het nooit. We hebben altijd een kans. Hoe langer het 0-0 blijft, hoe meer kans we maken om te stunten. Het kan pas een pijnlijke avond worden als Feyenoord snel weet te scoren. Dat moeten we écht voorkomen”, aldus De Jonghe in gesprek met de NOS.

Over het ontbreken van Pellè was De Jonghe duidelijk. “Ik hoorde wel iets van een schorsing ja. Maar ik heb geen idee wat voor een speler die Pellè is. Hij maakte vorig seizoen 27 doelpunten? Oei. Ja, ik denk dat ik wel blij ben dat hij er niet bij is.”

“Voor iedereen wordt het een geweldige wedstrijd. Voor de club, de supporters en de spelers. Ja, ook als het 8-0 voor Feyenoord wordt. We kunnen wel zeggen dat we in de Kuip hebben gespeeld”, sloot de doelman van Hoek zijn verhaal af.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login